-
Kedves Horgásztársunk, Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear nagyon fogós wobblereket készít a nagyobb mélységek meghorgászására is: a süllyedő, csörgős és néma vertikális wobblerek, a Fat Vibes és a Soft Vibes mellett különböző mélységek meghorgászására való terelőlapos wobblerek is rendelkezésre állnak, a 3D Minnow Diver és az extra mélyre törő Iron Mask Deep Diver.
Hírlevelünkben most ezekkel a műcsalikkal ismerkedhet meg!

Üdvözlettel: Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear 3D MINNOW DIVER wobblerek
A Savage Gear 3D Minnow Diver egy új, minnow típusú, hajlított testű, mélyretörő, csörgős wobbler, amely a mélyebben tartózkodó ragadozók, elsősorban a süllők és harcsák horgászatára kiváló. Különböző sebességű folyamatos bevontatásra is jól reagál, az egészen lassútól a gyorsig, ezen kívül a szakaszos, úgynevezett stop and go vezetésnél is kiemelkedően működik, ugyanis megállításkor nagyon lassan emelkedik a vízoszlopban, így hosszabb szüneteket lehet tartani vele, újraindításkor pedig néhány centiméteres húzás után újra beindul az erőteljes verető mozgása. Ez a vezetési stílus rendkívül eredményes a méyebb vizű csukás pályákon! 2 méretben - 7,5 cm, 9 g és 9,5 cm, 19 g - készülnek, 4-4 szuper színben!
A 7,5 cm-es modell merülési mélysége 1,2-2,4 m, míg a 9 cm-es 1,5-3 m mélyre merül.

• 3D szkennelt részletek
• Hossztengely körül billegő, verető mozgás
• Lassan felúszó, vízszintes egyensúlyban
• Ketyegő csörgővel
• Ultra éles hármashorgok: 7,5 cm: #6, 9,5 cm: #4 ST36
Savage Gear 3D MINNOW DIVER wobblerek
Savage Gear 3D IRON MASK DEEP DIVER wobblerek
Egy kis hering tökéletes másolata, amely a tengeri és édesvízi halak táplálékául szolgáló számos halfajt tökéletesen imitál. Az Iron Mask gyorsan nagy mélységbe tör, remek, szűk remegéssel és villogással – széles sebességtartományban is tökéletesen működik, így egy nagyon sokoldalú mélyretörő wobbler édesvízen és tengeren egyaránt. Az egyedi bevonatos acél „vasálarc” az extra nagy terelőlap elején megvédi a kemény fenékhez, kövekhez ütődő terelőlapot a kopástól és töréstől és villogásával extra ingert biztosít!
A 9 cm-es változat 5-7 méter mélyre, míg a 11,5 cm-es méret 8-10 m mélyre is letör!

• Tökéletes a pergető és vontató módszerekhez egyaránt
• Édesvízi és tengeri halakra is kiváló csali
• Extra mélyre merülő (akár 10 méterre is)
• Egyedi acél védőburkolat a nyelven
• Széles sebességtartományban működik (1,5-5 csomó)
• Szuper élethű 3D részletek
• Finom csörgő hang
• Lassan felúszó, kitűnő a mély vízi twitch stílusú csalivezetéshez
• Ultra éles Savage Gear Y-Treble hármashorgok (90 mm: #4-es, 115
mm: #1-es)
• Szívós ABS anyagból készült test
• A 115-ös méretnél végigfutó drótozás
Savage Gear 3D IRON MASK DEEP DIVER wobblerek
Savage Gear FAT VIBES
A Fat Vibes egy terelőlemez nélküli wobbler, bevontatás közben szuper vibrációval és oldalvillogtatással, remek süllyedés közbeni akcióval – finom rezgés és billegés – nagyon élethű menekülési viselkedésformát mutat. A csali által kibocsátott rezgés és hang messziről vonzza a ragadozó halakat, amelyek akár süllyedés közben, akár egyenletes bevontatás alatt, akár vertikális mozgatás során keményen rá fognak vágni!
A Fat Vibes a vízszintes irányú bevontatáson kívül kifejezetten jól használható a vertikális horgászathoz, felfelé megrántva erőteljesen csörögve rezeg, elejtve pedig nagyon élethű billegő, remegő mozgással süllyed, miközben határozottan úszik előre, így csak a botspicc alatt emelgetve is a vízmélységtől függően meglehetősen nagy területet letapogathatunk vele, nagyjából a víz mélységével azonos sugarú körben járathatjuk - remek csali a lékhorgászathoz is!
A Fat Vibes 2 méretben, 5,1 cm-es, 10 grammos és 6,6 cm-es, 21 grammos kivitelben készül, 6-6 fogós színben, mindkét modell kiemelkedően jól dobható.
„A Fat Vibes az egyik legjobb „rattlin” típusú wobbler, amit valaha próbáltam. Nagyon erőteljes mozgás lassú tempónál is, nem beszélve a süllyedés közben bemutatott hihetetlen táncáról. A tavaszi időszakban a vízi növényzeten átcibálva sügéreket, feketesügéreket, csukákat fogtam vele, és néhány nappal ezelőtt az első dobásomat küldtem egy mély, örvénylő gödörbe, leért a fenékre, elkezdtem bevontatni – BAAM!, egy 15-20 kilós harcsa! Horgásszatok nagy bizalommal ezzel a csalival!” –Daniel „Dalien” Vignjevic
VIDEÓ: SAVAGE GEAR FAT VIBES WOBBLER
Savage Gear FAT VIBES
Savage Gear TPE SOFT VIBES wobblerek
A Soft Vibes egy lágy testű, terelőlap nélküli wobbler, bevontatás közben szuper vibrációval és villogással és ejtéskor hihetetlen süllyedő mozgással, finom remegéssel, oldalvillantással – igazi élethű menekülő viselkedés! A wobbler rezgése és látványa nagy távolságról vonzza a ragadozókat, keményen oda fognak ütni akár süllyedés közben, akár folyamatos bevontatásnál, igazán kiváló vertikális horgászathoz is! A TPE (termoplasztikus elasztomer) egy egyedi, lágy, mégis szívós anyag, amely egészen másként viselkedik a vízben, más jeleket közvetít, mint egy kemény testű műcsali anyaga. A hal ráharap és nem köpi ki, mert úgy érzi, valódi kishalat kapott el – a TPE anyag viszont nagyon tartós és sok-sok kapást kibír. NE TÁROLJUK A TPE MŰCSALIKAT PVC ANYAGÚ CSALIKKAL!!!
TPE lágy anyag
Remeg vibráló mozgás bevontatáskor és ejtéskor is
Szuper színek
Ultra hegyes Savage Gear Y-hármashorgokkal
VIDEÓ: SAVAGE GEAR SOFT VIBES WOBBLER
Savage Gear TPE SOFT VIBES wobblerek
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.