-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Megszokhattuk, hogy a horgász világpiac leginnovatívabb márkája, a Savage Gear minden évben számtalan újdonsággal kedveskedik a rablóhalas horgászoknak, ez nincs másképp a 2018-as évben sem: horgászbotok, wobblerek, gumihalak, fém műcsalik, swimbaitek, kiegészítők, merítőhálók, belly boat, ruházat és napszemüvegek egyaránt szerepelnek a listán. A 2018-as újdonságokról egy átfogó bemutatót készítettünk, hogy Önök is láthassák: mit várhatunk 2018-ban a Savage Geartől?


Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear 2018-as botújdonságok - MPP 2 pergetőbotok
A Savage Gear MPP botok hosszú évekig a legkedvezőbb árkategóriájú, igazi igáslovai voltak a márkának, amelyek hatalmas teherbírásuk mellett kiváló akcióval és érzékenységgel bírtak. Egyetlen hiányosságként a mai pergetőbotokhoz képest meglehetősen szerény külsőségeik voltak felróhatóak. 2018-ban megújul az MPP család, jönek az MPP2 peremfutós és multiorsós pergető botok, amelyek lényegesen szebb külsővel, karcsúbb blankkal és nyéllel, könnyebb gyűrűkkel gyors akcióval és nagy teherbírással rendelkeznek. További előnyük az új MPP-knek, hogy azonos hosszban több dobósúly is elérhető, például a 221 cm-es spinning változat 5 különböző dobósúlyban kapható majd, 3-10 grammtól a 100 grammig. A 251, 259 és 274 centiméteres spinning botok 3-3 dobósúlyban készülnek méretenként, 3-14 grammtól 150 gramm dobósúlyig.

A multiorsós MPP botokra szintén jellemző az egy-egy méretben készült több dobósúly: 221 cm-ben 4, 259 cm-ben 3 és 277 cm-ben 2 dobósúly kapható. Ezek a botok tökéletesen alkalmasak a nagy Savage Gear műcsalik eldobására és vezetésére. Mint közismert, a kínálatban 100, 200 gramm feletti swimbaitek is vannak és sok horgásznak okoz gondot, hogy nincs olyan botja, amelyik ezt a tömeget kezelni tudja. Az MPP2 botoknak ez nem jelenthet problémát! A 221, 259, 277 cm-es botokal a nagy csalik lényegesen könnyebben, nagyobb távolságra dobhatók, mint a 200 cm körüli botokkal, nem véletlenül használnak a világon mindenhol hosszabb botokat a swimbaites horgászathoz.
Az MPP2 a Savage Gear legátfogóbb modern pergető és rablóhalas botkínálata, a modern műcsalis horgászat minden ágát lefedi, a swimbaitektől a jerkcsalikon, gumihalakon keresztül a nagycsalis tronllingozásig! Magas modulusú karbon blankok, tökéletes akcióval és kiegyensúlyozottsággal – horgászok készítették horgászoknak!

CCS SiN gyűrűk
Savage Gear Gold Label DPS orsótartó
Magas modulusú karbon blank
Kemény EVA nyél
Horgászatra kész botzsákban
Savage Gear MPP 2 SPIN pergetőbotok
Savage Gear MPP 2 TRIGGER pergetőbotok
Savage Gear 2018-as felszíni csali 3D BAT újdonság - 3D BAT denevérutánzat
A Savage Gear 3D BAT denevérutánzat a felszíni csalik legújabb generációját képviseli a Savage Gear kínálatában. A 2017-es kacsa- és patkányutánzatok sikere után egy újabb vízben úszó melegvérű utánzat készült. A vizek közelében alkonyatkor tömegesen jelennek meg denevérek, mivel itt gazdag zsákmányra számíthatnak és a repülés közben a víztükröt érintve tudnak inni. Ilyenkor természetesen előfordulhat baleset és a denevér a vízben találja magát. Bizonyára sok horgász látott már vízbe esett dene, és ők tudják, hogy fel vannak készülve erre is, szárnyaikkal szaporán csapkodva meglehetősen gyorsan haladnak a part felé, hogy ott ismét a szárazra kerüljenek. A zsákmányra leső ragadozó halak, ha tehetik, lecsapnak a könnyű falatra. Természetesen egy műcsali fogóssága nem kizárólag annak élethúűségében rejlik, a 3D BAT feltűnő vergődésével, csobogásával és a benne levő golyók zörgésével messziről odavonzza a kíváncsi ragadozókat. Balin, csuka, feketesügér, harcsa - mind a célkeresztben vannak! A 3D BAT 3 méretben - 7, 10, és 12,5 cm - és 4 színben kapható!
VIDEÓ:
Savage Gear 3D BAT újdonság - 3D BAT denevérutánzat
Savage Gear 3D Fruck
A Savage Gear 3D Fruck a legjobb lágy műcsali díját nyerte el a 2017-es budapesti EFTTEX kiállításon. Ez a béka-kacsa hibrid felszíni műcsali rejtett kettes horgának köszönhetően a legsűrűbb növényen, nádon, bokron, hínáron, töklevélen is áthúzható, ugyanakkor a próbahorgászatokon kiderült, hogy a a hasonló típusú műcsaliktól eltérően nagyon hatékonyan lehet vele a halakat megakasztani!
A 3D Fruck a klasszikus felszíni békák tulajdonságait egyesíti a kiskacsa sziluettjével. Vezethető a klasszikus mékastílusban, de ütemesen rángatva a zsinórt meg-meglazítva walk the dog-szerű, jobbra-balra kitérő mozgásra is készethető. Ahogy a békák megmozdulnak tavasszal, a Fruckoknak már készenlétben kell állniuk a dobozokban! 2 méretben (7,5 cm és 10 cm), 5 fogós színben kaphatók!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D FRUCK
Savage Gear 3D FRUCK
3D RAD ÚJ SZÍNEKBEN IS!
A 2017-es év egyik legnépszerűbb Savage Gear műcsalija, a 3D Rad patkányutánzat 2018-tól új, feltűnő UV aktív zöld és piros részekkel tuningolt színekben is kaphatók!
Savage Gear 3D RAD - új színekkel!
Savage Gerar 3D MINNOW POP WALKER
A Savage Gear 3D MINNOW POP WALKER a 2018-as kínálatból talán a legnagyobb érdeklődéssel várt műcsali. Ez a felszíni csali a popperek és a walk the dog csalik tulajdonságait egyesíti, ívelt hasával és homorú szájrészével. A két műcsalitípus mozgása különböző vezetési stílusokkal külön-külön és akár egyszerre is előadható vele. A Pop Walkerek 3 méretben kaphatók majd, amelyek mindegyike tökéletesen megfelel a magyar horgászok ízlésének: a 66 és a 80 mmes verzió mellett egy 43 mm-es, 5 grammos méret is jön kimondottan a magyar piacra szabva: az ilyen méretű walk the dog csali ritkaságnak számít a kínálatban, arról nem is beszélve, ha ez a műcsali egyben popperként is működik. A balin-, sügér-, feketesügér-, domolykó-, csuka-, stb. horgászok készíthetik a dobozaikat: ez a csali nagy durranás lesz!
Savage Gear 3D MINNOW POP WALKER
Savage Gear 3D Twitch Minnow
Szintén nagyon nagy reménység a 3D Twitch Minnow, amely olyan, mintha kimondottan a magyar vizekre készült volna: jól dobható, sekélyen vezethető wobbler, amely folyamatos bevontatásra is nagyon vonzóan mozog, nagy tempónál sem billen ki az egyensúlyából, viszont a szaggatott, meg-megugrasztott, "twitch" stílusú csalivezetésre nagyon jól reagál, egészen beteges kitörésekre képes, majd a húzás megszűntével azonnal megáll és lebeg a vízoszlopban.
A Twitch Minnow volt a legelső 2018-as műcsali, amit a magyar teszthorgászaink ki tudtak próbálni és azonnal átütő sikert hozott a balin és a sügér horgászatában is. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben a Prey71-hez hasonló balinfogó legendává növi ki magát és emellett egy igazi sokoldalú "mindent is fogó" csalinak fog bizonyulni. Két méretben: 6,6 cm, 5 g és 8 cm, 8,5 g lesz kapható, 5-5 fogós színben. Kötelező darab!
Savage Gear 3D Twitch Minnow
Savage Gear Savage Gear 3D Minnow Diver
A Savage Gear 3D Minnow Diver egy új, minnow típusú, hajlított testű, mélyretörő, csörgős wobbler, amely a mélyebben tartózkodó ragadozók, elsősorban a süllők és harcsák horgászatára kiváló. 2 méretben - 7,5 cm, 9 g és 9,5 cm, 19 g - készülnek, 4-4 szuper színben!
Savage Gear Savage Gear 3D Minnow Diver
Savage Gear Sandeel Jerk Minnow
A Savage Gear Sandeel Jerk Minnow egy hosszú, vékony testű, úgynevezett pencil jerk wobbler (az ilyen csalikat hívják az amerikaiak egyszerűen jerkbaitnek), amely terelőlappal van ellátva, kiválóan dobható, nagyon ingerlő mozgásra képes műcsali.
A Sandeel Jerk Minnow egyenletes bevontatásra is szépen veret, de különlegessége nem ebben rejlik: a szakaszos, erősebb rántásokkal való, jerk vagy twitch stílusú bevontatásra széles, betegesen vergődő kitérésekkel reagál, ami ellenállhatatlan a csukák számára. Nem véletlen, hogy a műcsali első hazai kipróbálása során már csukát adott a 2017 őszén nem éppen a csukahorgászok kedvében járó Balatonból. A Sandeel Jerk Minnow 2 méretben: lassan süllyedő 145 mm-es, 14 grammos és lassan felúszó 175 mm-es, 25 grammos változatban kapható, 6-6 remek színben.
Savage Gear Sandeel Jerk Minnow
Savage Gear Psycho Sprat - új színekkel!
A Savage Gear Psycho Sprat egy nem túl divatos, de annál eredményesebb műcsali, elsősorban a balin horgászatára: ez a fém kishalutánzat hihetetlen távolságokba dobható rendkívül pontosan: egy jól összehangolt felszereléssel, rendesen feltöltött orsóval túlzás nélkül elérhetők velük a 90, sőt 100 méter feletti dobások is - bizonyára sokan tudják, mennyire fontos lehet a távolság a balin horgászatában. A Psycho Sprat ugyanakkor a vízoszlop minden szintjén elvezethető, az egészen felszín közeli vezetés sem igényel őrült tempót. Támolygó villantóhoz hasonló jobbra-balra kaszáló mozgása már kis sebességnél is beindul és nagy sebességnél sem kezd el pörögni, ugyanakkor a vontatást megállítva, süllyedés közben nagyon gyorsan pörögve, villogva csábítja a rablókat. 2018-tól 3 új színben kaphatók a Psycho Sprattok, 4 méretben, plusz 4 kis méretű 3 darabos készletben. Ezek az 5, 10, 14 és 18 grammos kis fém műcsalik mind kiválóan dobhatók és szinte minden halfaj megfogható velük!
Savage Gear Psycho Sprat
ÚJ SZÍNEK A SAVAGE GEAR 2018-AS KÍNÁLATÁBAN
2018-ban új színek jelennek meg egyes Savage Gear műcsaliknál: a 3D Roach Jerkster minden méreténél megjelenik a Minnow szín, míg a 3D Roach Jerkster és Lipster csaliknál a Minnow mellett a Koi szín is a 2018-as újdonságokat gyarapítja.

A rendkívül népszerű Cannibal Shad gumihalak is új színekkel és mérettel bővülnek: itt az új, 15 cm-es Cannibal Shad, amely minden eddiginél látványosabb mozgással vonzza a rablókat és a Cannibalokra jellemzően nagyon stabil a vízben: akár 4 grammos jigfejjel is megőrzi a függőleges helyzetét, nem fekszik el, nem fordul át, természetesen a test jellegzetes jobbra-balra billegését megőrizve.
Az új színek pedig a nagyon "csukás" YR Fluo, azaz piros hát, sárga has és a Chartreuse, azaz rikító zöld színek gazdagítják a Cannibal kínálatát.
Savage Gear DA'BUSH SPINNERBAIT - új színnel!
Savage Gear 3D ROACH SHINE GLIDER - új színekkel!
Savage Gear 3D ROACH LIPSTER - új színekkel!
Savage Gear 3D ROACH JERKSTER - új színnel!
Savage Gear CANNIBAL SHAD - új színekkel és méretekkel!
Savage Gear FAT T-TAIL MINNOW - új színekkel!
Savage Gear 3D BLEAK REAL TAIL - új színekkel!
Savage Gear 3D BLEAK PADDLE TAIL - új színekkel!
Savage Gear 4D Line Thru Trout swimbait
A Savage Gear élethű pisztrángutánzatainak itt az új generációja: a 4D Line Thru Troutok még élethűbb színeikkel csapják be a legkitanultabb rablóhalakat is! Számtalan kapitális és kisebb halat sikerült már a Savage Gear pisztrángokkal becsapni, és az új, nyomtatott bőrrel, csábító illattal tuningolt Troutokkal ez méginkább így lesz! 3 méretben, 2-2 süllyedési típussal és 3-3 szuper élethű színben kaphatók 2018-tól!
Savage Gear 4D Line Thru Trout swimbait
Savage Gear 4D Line Thru Perch sügérutánzat
Itt az új élethű halutánzat: a Savage Gear 4D Line Thru Perch sügérutánzat! A 4D Perch tökéletesen kidolgozott részletekkel és a hasi részen egy üreggel rendelkezik, ahová illatpasztát vagy pisztrángpelletet helyezhetünk! A tökéletes, realisztikus úszó mozgás a szuper Photo Chrome nyomtatott mintázatú bőrrel együtt még hatékonyabbá teszi ezt a tökéletes műcsalit!
Az orrán kivezetett Line Thru csatorna a valódi sügéréhez nagyon hasonló mozgást kölcsönöz a 4D Perchnek és amikor a sügér szerepel a nagy testű csukák étlapján, ez a csali megfogja az igazi szörnyeket is!
A 4D Line Thru Perch 2 méretben - 17 cm, 63 gramm és 23 cm, 145 gramm - 3-3 nagyon vonzó színben kapható!
Súlyozó tüske mellékelve a csomagban.
Savage Gear 4D Line Thru Perch sügérutánzat
Savage Gear 4D Rattle Trout
A Savage Gear 4D Rattle Trout a sok éve bevált 3D Rattle Trout pisztrángutánzatú, korongfarkú lágy swimbaitek továbbfejlesztett változata, új, Photo Chrome nyomtatással készített teljesen élethű pisztr
Savage Gear 4D Rattle Trout
Savage Gear 4D Trout Spin Shad
A Savage Gear 4D Trout Spin Shad szintén a pisztrángutánzatok családját bővíti: a legtöbb tulajdonságában a 4D Rattle Shadre hasonlít, azonban ennél a műcsalinál a faroklapát helyett élénken pörgő kanál található, csapágyas forgóra rögzítve. A hasonló forma mellett a Spin Shad egészen már frekvenciájú rezgést bocsát ki, mint a lapátfarkú változat, emellett a kanál csillogása is vonzó inger a rablók számára. Fontos tulajdonsága ennek a műcsalinak a kivételesen jó dobhatósága!
2 méretben - 11 cm, 40g és 14,5 cm, 80 g - 3 élethű pisztrángszínben kaphatók!
Savage Gear 4d spin shad trout
Savage Gear 3D RIVER ROACH
A Savage Gear 3D RIVER ROACH a 2018-as új bodorkautánzatú Savage Gear gumihal-generáció legnagyobb tagja. Ez a gumihal 18 és 22 cm-es változatban kapható és sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Kinézetében tökéletesen imitál egy megnyúltabb testű bodorkát. Viszonylag széles hátának, has- és hátuszonyának és formájának köszönhetően nagyon stabil a vízben, akár súly nélkül is vezethető, nem billen el a vízben. Nagy mérete ellenére a faroklapát már lassú vontatáskor is nagyon szapora veretésre képes. Ellenállhatatlan csukafalat! 2 méretben, 5-5 színben kapható, kettes csomagban!
Savage Gear 3D RIVER ROACH
Savage Gear 3D LB ROACH SWIM N JERK
A Savage Gear 3D LB ROACH SWIM N JERK gumihal egy villásfarkú, élethű gumihalutánzat, amely a Soft 4PLayhez hasonlóan nagyon sokoldalúan használható, de egy egyszerű jigfejre tűzve, vagy egy hasi hármashoroggal szerelve is kitűnően működik. Ízelt teste bevontatáskor élethűen úszik, a legkitanultabb rablóhalat is becsapja. 3 méretben - 7,5 cm, 10 cm és 12,5 cm - és 3-3 színben kapható. Mindhárom méret tökéletesen illeszkedik a magyar vizekben legnagyobb tömegben előforduló táplálékhal-mérethez, a 7,5 cm-es a sügér, kősüllő, a 10 és 12,5 cm-es a süllő, csuka, harcsa, balin, feketesügér horgászatára egyaránt kiváló!
Savage Gear 3D LB ROACH SWIM N JERK
Savage Gear 3D LB ROACH PADDLE TAIL
A Savage Gear 3D LB ROACH PADDLE TAIL gumihalak a Swim N Jerkhez hasonló méretekben és színekben kaphatók, azonban ezek a gumihalak élénken verető lapátfarokkal vannak ellátva. A Savage Gear egyik legfogósabb újdonságának számít ez a műcsali-család, hiszen a bodorka gyakorlatilag minden magyar vízben előfordul és minden ragadozó kedvelt zsákmánya. Nem mellékesen pedig ezen gumihalak sziluettje igencsak ismeretlen lehet az agyonhorgászott vizek műcsalikat cikkszám alapján ismerő rablói előtt, no és nem utolsó sorban a Paddle Tail Roachok mozgása önmagában is ellenállhatatlan. A Roach 7,5 centis mérete már a 2017-es év végi szezonban is favorit sügérfogó műcsalivá lépett elő, amit Horváth Ferenc teszthorgászunk számos gyönyörű, 30 cm fölötti sügere bizonyít!
Savage Gear 3D LB ROACH PADDLE TAIL
Savage Gear 3D ROACH
A Savage Gear 3D ROACH 3 darabos készletekben kapható, 7,5, 10 és 12,5 cm-es méretben, 3 fogós színben. Ezeket a műcsalikat az különbözteti meg az LB Paddle Tail Roach-októl, hogy horoggal és ólomsúllyal egybeépítve, készre szereltek, a csomagból kivéve már dobhatók is a vízbe. Rezskethetnek a ragadozók!
Savage Gear 3D ROACH
Savage Gear 4D HERRING SHAD
A magyar csukahorgászok egyik kedvenc gumihala, a Herring Shad is megújuk 2018ban! A 4D Herring Shad megdöbbentően élethű színekben, a megszokott méretekben kapható, néhány fejlesztéssel megspékelve: a gumihal orra szélesebb lett, így jobban ellenáll a jigfejek vagy a dugóhúzós rögzítő által okozott terhelésnek, a faroklapátban üvegcsörgő számára alakítottak ki egy üreget és a gumihal speciális illatosítással van ellátva. 2018-ban is Herring Shad nagy kiszerelésben és darabra is, hihetetlen jó színekben, 16, 19 és 25 cm-es méretben!
Savage Gear 4D HERRING SHAD tálcása n 20db/csomag
Savage Gear 4D HERRING SHAD kiszerelve
Savage Gear új dobozok/készletek
2018-ban a Savage Gear számos új, nagyon praktikus és gazdaságos készletet kínál a pergető horgászoknak, amelyek közül néhány kiemelt figyelmet érdemel!
A Savage Gear talán legsikeresebb, legismertebb és legsokoldalúbb műcsalija a Cannibal Shad gumihal, amely minden vízen, minden halfajra egyaránt fogós. 2018-ban 4 különböző dobozos Cannibal készletjön XS, S, M és L méretben, amelyek amellett, hogy árban rendkívül kedvezőek (Pl. az XS készlet: 16 darab gumihal+4 db jigfej+egy doboz 2700 Ft-ért), olyan színű, méretű és formájú Cannibalok találhatók bennük, amelyek máshol nem kaphatók! Az XS méretű készletben például 5,5 cm-es Cannibalok találhatók, ez a méret eddig nem volt kapható, mindegyik készletben találunk rendkívül lágy, tviszterfarkú Cannibalokat és a színválaszték sem mindennapos: flitteres fehér, flitteres ezüst, rózsaszín-sárga és gyöngyházas fluosárga színű Cannibalok egy készletben!
A Cannibal Spinnerbait készlet szintén különleges és garantáltan fogós újdonság: 3 méretben kapható, a készlet tartalma 2 gumihalfarkú, 2 tviszterfarkú gumihal, egy jigfej és egy ehhez csatlakoztatható forgókanalas drótváz, így nem kell többet azon töprengenünk: a Cannibal vagy a spinnerbait a legfogósabb csukacsali?
Savage Gear új dobozok/készletek
Savage Gear HIGHRIDER BELLY BOAT
Savage Gear HIGHRIDER BELLY BOAT A tökéletes belly boat, horgászok tervezték horgászoknak! A HighRiderben jóval a vízszint felett lehet ülni, nagyon kényelmes ülésben, ami könnyen állítható. A hascsónak nagyon könnyen manőverezhető és erőlködés nélkül siklik a vízen. A 4 kamrás felépítés extra biztonságot ad a horgásznak.

Egyedi merev U alakú keret szövéssel megerősített légkamrás aljzattal az extra magas ülésért, kényelemért és stabilitásért!
Légkamrás extra kényelmes egyedi ülés bottartókkal
Levehető csomagtartó háló, robusztus, könnyen hozzáférhető oldalsó táskák
Könnyen levehető keresztrúd, legyezőzsinórnak való, halmércével ellátott tálcával
Belsőgumi nélküli konstrukció az extra tartósságért és zéró karbantartásigényért
Savage Gear HIGHRIDER BELLY BOATOK
Savage Gear KIEGÉSZÍTŐK
A Savage Gear kiegészítőinek köre is bővül 2018-ban: a Pro Finezze úszó keretes gumihálós merítőháló új, nagyobb méretben is kapható lesz és két új modell is színre lép: egy D alakú fejjel ellátott, zárt keretes, nem összecsukható merítőháló 2 méretben és egy szintén merev, de ovális keretes merítőháló, természetesen mindegyik halkímélő gumis hálóval.
Savage Gear KIEGÉSZÍTŐK
Savage Gear SIMPLY SAVAGE RUHÁZAT
A ruházatban is új modellek jelennek meg 2018-ban: a Simply Savage termékcsalád pólókat, melegítőnadrágot, kapucnis pulóvert, cipzáras kapucnis pulóvert, könnyű anyagú thermo kabátot és mellényt, valamint kötött és ellenzős sapkákat is foglal magában.
Savage Gear SIMPLY SAVAGE RUHÁZAT
Savage Gear SHADES NAPSZEMÜVEGEK
A Savage Gear napszemüvegek is megújulnak 2018-ban a Shades és a karcsúbb vonalú Slim Shades napszemüvegeknek egyaránt számos kiváló tulajdonsága van:
Úszik a vízen
Ultra könnyű, szuper erős TPX keret
TAC polarizált lencsék
100% UVA és UVB védelem
Tükröződésmentes, erős bevonattal ellátott lencsék
Tokkal és törlőkendővel kapható
Savage Gear SHADES NAPSZEMÜVEGEK
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.