-
Kedves Horgásztársunk!
A vitathatatlanul sikeres körforgó villantók több hiányosságát küszöbölik ki a spinnerbaitek, amelyekből, a körforgókhoz hasonlóan a Savage Gear a világ élvonalának is a csúcsát jelentő minőséget készít. Ismerkedj meg ezekkel a műcsalikkal!

Üdvözlettel: Savage Gear csapata
Bemutató videó: Savage Gear Ti-Flex spinnerbaites fogások - válogatás
Savage Gear TI-FLEX SPINNERBAITEK leírása
A körforgó villantók nagy hátránya, hogy csavarják a zsinórt. A spinnerbaitek olyan fém műcsalik, amelyek a körforgó villantók előnyös tulajdonságait megtartva kiküszöbölik azok hátrányait: nem csavarják a zsinórt, nehezen akadnak el és süllyedés, emelés, vízszintes vontatás közben is szépen mozognak. További plusz, hogy a spinnerbaitek több kanállal vannak ellátva, így (a „tandem” körforgókhoz hasonlóan) egészen speciális vibrációt adnak le. A spinnerbaitek ráadásul egy szilikon szoknyával is kiegészülnek, ami látványával, műlégyszerű pulzálásával tovább fűszerezi a műcsali csáberejét, sőt, a horogra emellett további kiegészítőket, úgynevezett trailereket tűzhetünk – gumihalak, férgek, tviszterek, rákok, kreatúrák, stb.

A Savage Gear Ti-Flex egy kiemelkedően jó minőségű, hihetetlenül fogós és jó mozgású spinnerbait.
Kidolgozottsága egyedi, az ólomfej küszfejet imitál, a vékony húsú, de nagyon erős egyes horgon extra lágy szilikonszoknyát rögzítettek. Ez a szoknya a megszokott hengeres szálaktól eltérően lapos, vékony szálakból készült, aminek köszönhetően hihetetlenül lágy, libegő mozgású. A két forgókanál közül az első, kisebb egy úgynevezett Colorado, azaz nyomott csepp alakú, pocakos kanál, a második, a nagyobb pedig egy aszimmetrikus, fűzfalevél alakú lemez, csapágyazott forgón rögzítve.
A Ti-Flex nevét a titániumból készült felső szárról kapta. Ennek a szárnak az a különlegessége, hogy a titánium anyag miatt nagyon hajlékony, ugyanakkor mindig visszanyeri eredeti alakját, nem görbül meg. A titánium szárnak nagy szerepe van az egyedi, könnyed mozgásban, ugyanis a forgókanalak által keltett rezgéseket a többi hasonló műcsalitól eltérő módon közvetítti, az egész spinnerbait átveszi a rezgést és a lágy szoknya minden egyes szála külön vibrál. A titánium szár másik előnye, hogy kapáskor elhajlik, így nem fordulhat elő, hogy a kanalakat tartó kar meghiúsítja az eredményes akasztást.
A Ti-Flex spinnerbait 2015-ös megjelenése óta hihetetlen mennyiségű halat csábított már a magyar pergetők horgára, csukák, süllők, feketesügerek, balinok, sügerek, harcsák – mindegyikük nagyon eredményesen fogható vele. 17 és 24,5 grammos méretben, 4-4 nagyon fogós színben kapható!
Rendelj most Savage Gear TI-FLEX SPINNERBAITEKET!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR DA'BUSH SPINNERBAIT
Savage Gear DA'BUSH SPINNERBAITEK leírása
A Da’Bush a nehézsúlyt képviseli a spinnerbaitek között, 32 és 42 grammos méretben kapható, minden alkotórésze a nagy igénybevételre készült. Az acélváz nagyon masszív, a zsinór rögzítését szolgáló fül le van forrasztva. A Da’Bushokon a kisebb kanál fűzfalevél (willow) alakú, a hátsó, nagyobb pedig Colorado, azaz közel kör alakú. A 32 grammos változat 3-mas és 6-os, a 42 grammos pedig 4-es és 8-as kanállal van szerelve. A Da’Bushok szoknyája részben szilikonszálakból, részben fényes, karácsonyfadíszre emlékeztető fémes szálakból áll, amelyek nagyon lágy, pulzáló mozgást végeznek.
A nagyméretű, erős egyes horog egy kiegészítő, úgynevezett trailer egyes horoggal van ellátva, ami természetesen le is vehető igény szerint. A Da’Bush spinnerbait kifejezetten eredményes a nagyobb csukák horgászatára is, természetesen a kisebbeket is vonzza, nagyon lassú tempóban vezetve is élénk mozgást végez, süllyedés közben is rendkívül aktív a mozgása.
Rendelj most Savage Gear DA'BUSH SPINNERBAITEKET!
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.