-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A szezon előrehaladtával, egyre gyakrabban történik meg a pergető horgászokkal, hogy a fenék közelébe lelapult, apatikus ragadozóhalak horogra csábítása szinte lehetetlen küldetésnek tűnik. Ilyenkor jön el a Savage Gear rákok igazi ideje, amelyek tökéletesen realisztikus kinézetükkel és élethű mozgásukkal igazi mentőcsalinak bizonyultak már számos alkalommal, csukára és süllőre egyaránt!
Különösen fogósak a kisebb méretű rákutánzatok a kősüllő horgászatában, sokszer ez az egyetlen csali, amivel kapásra lehet őket bírni!
A hihetetlenül élethű és fogós rákutánzatok természetesen az év többi szakában is eredményesen használhatók, hiszen nemcsak kinézetükkel, hanem mozgásukkal is az igazi rákokat imitálják, amivel jóformán minden ragadozó hal megfogható, hiszen a rák mindegyiknek szerepel az étlapján!

Üdvözlettel: Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D CRAYFISH RÁKUTÁNZAT
SAVAGE GEAR 3D CRAYFISH
A Savage Gear 3D Crayfish egy valódi rák tökéletes mása, lágy, rugalmas plasztik anyagból. A műcsalin minden apró részlet megtalálható, ugyanakkor a kinézete mellett a mozgása is élethű. Az ollókban és a torrészben levegővel telt kamra van, aminek köszönhetően a műcsali felúszó, felszíni műcsaliként is használható, jigfejre tűzve pedig (erre a célra speciális Crayfish Stand Up jigfej is kapható hozzá) a fenékre érkezés után meredek szögben feláll, ollóit is felemelve, egy védekező rák viselkedését utánozva. A jigfejre tűzött rák lábai, csápjai a legkisebb vízáramlat, vagy botspicc-rezdülés hatására is apró, úgynevezett mikro-mozgásokat végezve, így a 3D Crayfish folyóvízen a fenéken megtartva, vagy ott sodortatva, görgetve, állóvízen a nyugalomban levő műcsalit meg-megpöccintve is nagyon eredményesek lehetünk.
A rákutánzat tűzhető súlyozott vagy súlyozatlan offsethorogra is, vagy a speciálisan erre a célra készült Crayfish Stealth Glider Kit "lopakodó készlettel" szerelve egészen különleges, hátrafelé, a horgásztól elfelé úszó mozgást is kihozhatunk belőle.
A 3D Crayfish 2 méretben kapható, sóval, jóddal és rákaromával van ízesítve. Tulajdonképpen minden ragadozó halunk táplálkozik rákkal is, úgyhogy nagyon sokoldalúan használható, fogós, univerzális műcsali a 3D Crayfish, elsősorban csuka, süllő, feketesügér és harcsa horgászatára ajánlott.
Rendelj Savage Gear 3D CRAYFISH rákutánzatot!
Rendelj kiegészítőket a Savage Gear CRAYFISHEZ!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR REACTION CRAYFISH
SAVAGE GEAR REACTION CRAYFISH
A Savage Gear Reaction Crayfish a 3D Crayfish továbbfejlesztett változata. Az elődhöz képest ugyanúgy élethű részletekkel, felúszó testtel, jód, só és rákaroma ízesítéssel készül, az alapvető különbség az ollók kiképzésében van: a Reaction Crayfish ollói nem teljesen élethűek, ugyanakkor úgy vannak megalkotva, hogy bevontatás, süllyesztés közben élénken csapkodnak, mozognak, hol felváltva, hol egyszerre, így az élethű rákszerű védekező mozgás és a mikromozgások mellé egy aktívan, élénken mozgó ollójú műcsalit kapunk! A Reaction Crayfish 7,5 cm-es méretben és 5,5 cm-es méretben, készletben kapható, abszolút univerzális műcsali, minden ragadozó hal, sőt a márna is megfogható vele.
A 3D Crayfishnél megismert tűzési formák mellett felszíni, békaszerű csaliként is használható, az ollók remekül kavarják a vízfelszínt!
Rendelj Savage Gear REACTION CRAYFISH rákutánzatot!
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.