-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear gumihalai egytől egyig kiváló minőségűek, nagyon rugalmas, nem gyűrődő anyagból készültek és közös jellemzőjük, hogy a leglassúbb húzásra is beindul a mozgásuk. Fogósságuk legendás, elég csak a Cannibal Shadre (most kiszerelve is kapható!) gondolni, amely mindenhol, minden vízterületen, minden ragadozó halfajra bizonyította eredményességét.

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
VIDEÓ: SAVAGE GEAR CANNIBAL SHAD
Savage Gear CANNIBAL SHAD gumihalak leírása
A Cannibal Shad a Savage Gear egyik legismertebb, emblematikus műcsalija, amely hosszú évek óta töretlenül népszerű és fogóssága egy cseppet sem kopott meg. A Cannibalt jellegzetes formája könnyen megkülönbözteti minden más gumihaltól: a szemmel ellátott gumihal orr-része tátott szájat formáz, ebbe az öbölbe szépen belesimul a jighorog ólomfeje és nem kell attól sem tartani, hogy a fej szétfeszíti, elrepeszti a gumihal testét, ahogy az sok másik gyártmánynál előfordul.
A gumihal teste oldalról lapított, a faroknyél könnyített, bordázott. A viszonylag széles lapátfarok a legkisebb mozdításra is beindul, nagyon-nagyon csábítóan veret süllyedéskor is, az egész testre átvivődik a remegése, ugyanakkor egészen kis ólomfejek használatával sem forog körbe a tengelye körül.
A Cannibal 4 méretben, 8 fogós színben kapható. Ami a színeket illeti, mindegyik színnek megvan a maga tábora, amelyre esküsznek, ki erre, ki arra, mondhatni mindegyik színnek vannak elkötelezett hívei. Egy biztos: működik mindegyik, csak használni kell!
A legkisebb, 6,8 cm-es méret kiváló kősüllős, sügeres, domolykós, jászos csali, természetesen néha a nagyobb ragadozóknak is ez a méret kell. A 8 cm-es a kősüllő, domolykó, balin, süllő, csuka csalija elsősorban. A 10 cm-es méret kiváló süllős, balinos, csukás, harcsás csali. A 12,5 cm-es változat az egyik legtökéletesebb csukás gumihal a világon, de természetesen a süllők és harcsák is kedvelik.
Kiszerelve! Savage Gear CANNIBAL SHAD
Savage Gear CANNIBAL SHAD gumihalak
Savage Gear REAL EEL leírása
A Real Eel szintén legendás gumicsalija a Savage Gearnek. Ez a műcsali, ahogy a neve is mutatja, egy valódi angolna másolatán alapszik, hosszú, lágy farokkal, amely a leglassúbb vontatásnál, süllyedés közben is csábítóan mozog. Az angolnák rendkívül eredményesek a csuka, süllő és a harcsa horgászatában is.
A Real Eel 15 cm-es, 20 cm-es, 30 cm-es és 40 cm-es változatban készül, a legkisebb méret univerzális süllős-csukás-harcsás műcsali, a nagyobb méretek inkább jellemzően a csuka és a harcsa horgászatában váltak be a legjobban, de számos kisebb-nagyobb süllőt is fognak velük.
A Real Eelek kitűnő, minőségű, lágy anyagból készülnek, a hosszú farokra sem jellemző, hogy meggyűrődjön, deformálódjon, de ha mégis úgy éreznénk, hogy nem az igazi, forró vízbe mártva rövid idő alatt visszanyeri eredeti alakját.
A Savage Gear angolnautánzatai számos fogós, természetes és kihívó színben készülnek, két kivitelben: a Ready to Fish (horgászatra kész) változat beépített súlyozással, jighoroggal és hasi hármashoroggal szerelve kapható.
Az LB „csak test” angolnák csomagjukban a gumitestek mellett a 15 cm-es méretnél megfelelő méretű jigfejjel, a nagyobb méreteknél ezen kívül egy-egy drótelőkére szerelt patkoló hármashoroggal kaphatók.
Savage Gear REAL EEL - csak test
Savage Gear REAL EEL - horgászatra kész
Savage Gear HERING SHAD leírása
A Savage Gear Herring Shad egy igazi hering 3D szkennelésével készült korongfarkú gumihal, nagyon rugalmas, lágy anyagból készült, kitűnően mozog bevontatáskor és süllyedéskor egyaránt. A műcsali teste hosszúkás, karcsú, ugyanakkor elég termetes gumihalról beszélünk, amelynek legkisebb változata is 16 cm-es. Az ekkora méretű gumihalak bár nem kimondottan divatosak pillanatnyilag, sokan tudják, hogy gyakran ez a méretű csali az, amelyik a ragadozóknak kell és nem csak a kapitálisoknak! A Herring Shad már nagyon sok magyar horgásznak bevált különböző vizeken úgy a csuka, mint a süllő és harcsa horgászatában is. A Herringek kimondottan sok kapitális csuka kifogásához segítették a pergetőket, de természetesen az átlagos méretű csukáknak is nagy kedvence!
A Herring Shad 6 szuper fogós színben kerül forgalomba, 16, 19 és 25 cm-es méretben.
Savage Gear Herring Shad gumihalak
Kiszerelve! Savage Gear 3D LB HERRING SHAD
Savage Gear LB HERRING SHAD gumihalak
  VIDEÓ: 100 cm-es süllő Savage Gear Sandeel Curltail gumihallal
  Savage Gear SANDEEL CURLTAIL leírása
  A Sandeel Curltail a Savage Gear 2015-ös újdonsága, egy halszerű testtel, karcsú, ívelt tviszterfarokkal ellátott gumicsali. Három méretben kerül forgalomba, a 7 cm-es kisebb rablók, kősüllők, sügerek, balinok, süllők csalija, a 10 és 14 cm-esek pedig főleg a süllő, csuka, harcsa horgászatában működnek kiválóan. A Curltailek farka lágy, karcsú, egészen lassú mozgatásnál is szépen mozog, de gyorsabb tempónál sem nyúlik ki túlságosan.
  A Sandeel Curltail négy kimondottan süllős színben kerül forgalomba. Bár nem régóta van forgalomban, a 14 cm-es Ragworm színű modellel a horvát Daniel „Dalien” Vignjevic több termetes süllő mellett egy igazán kivételes, 100 cm-es kapitális fogast fogott a téli Száván, amint az az alábbi videón is látható.
  Savage Gear SANDEEL CURTAIL gumihalak
   Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.