-
Kedves Horgásztársunk, Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear pergető botok közül talán a legnépszerűbb a Finezze botcsalád. Aki kézbe veszi, ezeket a botokat, azonnal megérti, hogy miért, aki pedig horgászik is velük, biztosan nehezen adja ki a kezéből ezeket a szuper gyors, érzékeny botokat. Hírlevelünkben a Finezze botok részletes bemutatása mellett az egyik elégedett vásárlónk élménybeszámolója is megtalálható.

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
Lanitex Kft.
Bemutató videó: Savage Gear FINEZZE pergetőbotok
Savage Gear FINEZZE pergető horgászbotok leírása
FINEZZE PERGETŐBOTOK A Finezze sorozat rendkívül könnyű, feszes, gyors anyagú botokból áll, amelyek hihetetlen élményt biztosítanak a pergetőhorgászatban a dobás, csalivezetés, kapásérzékelés és fárasztás terén is.
A Finezze botok 40 tonnás Toray karbon alapanyagból készültek, ami egy nagyon magas merevségű anyag. A botok közös jellemzője, hogy gyors, illetve ultra gyors akcióval rendelkeznek, azaz a bottest erősen elhegyesedő, a nyélrész előtt viszonylag nagy átmérőjű, a spiccnél pedig egészen vékony. Az érzékeny spiccnek köszönhetően dobásnál rugalmasan lövik ki a csalit, a kapás érzékelése minden képzeletet felülmúló, fárasztáskor viszont a kemény bottestnek köszönhetően a bot könnyűségéhez, finomságához képest meglepően nagy halakat is kifáraszthatunk.
A Finezze Spin botok peremfutó orsós, 2 részes kivitelben kaphatók.
A 3-12 grammos, 192 cm-es bot pici és közepes méretű gumihalakhoz, wobblerekhez, popperekhez ajánlott, szuper érzékeny és gyors horgászbot, amely akadómentes területen akár 10 gramm körüli fejre szerelt, 10 cm-es gumihalakkal is megbirkózik. Kifejezetten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik finom, kisebb csalikhoz is alkalmas botot keresnek, de nem szeretik a lágy botokat. A 3-12 grammos Finezze meglepően nagy erőtartalékokat rejt a gerincében, nagyobb halakkal szemben sem jön zavarba.

A 4-18 grammos, 202 cm-es Finezze bot a közepes méretű gumicsalik, nagyobb tömegű és ellenállású wobblerek vezetésének specialistája, kiválóan használható a twitch, walk the dog stílusú csalivezetéshez és a közepes méretű popperek vezetéséhez.

A 7-25 grammos, 202 cm-es változat egy igazi gumihalas specialista, pillekönnyű, ugyanakkor nagyon kemény, szigorú bot, amellyel a gumihal minden rezdülését lehet érzékelni és a bevágások biztosan ülnek. Kisebb méretű jerkcsalik, swimbaitek, nagyobb villantók vezetésére is remekül használható.

A Finezze Soft Lure sorozat 3 hosszabb, 250 cm-es modellből áll, amelyek elsősorban a gumihalas horgászat céljaira készült, ultra gyors akciójú botok azokra az esetekre, amikor hosszabb botra van szükség, pl. parti horgászathoz.

A Softlure botok jellemzője a kemény bottest és az aránylag finom (a legkevésbé sem lágy, csak vékony!) spiccrész. A gumihalazás mellett a wobbleres, drop shot és villantós horgászat céljaira is tökéletesen használhatók! 3-16 (2016-os újdonság), 5-21 és 12-35 grammos dobósúlyban készülnek.

A Finezze pergetőbot család 2016-ban egy új modellel bővült, a Finezze Drop Shot bottal. Ez a pálca két méretben készül: 226 cm, 2-12 grammos, illetve 233 cm, 5-20 grammos kivitelben. A Finezze-ektől megszokott nagyon érzékeny 40 tonnás Toray karbon anyag nagyon karcsú kivitelben öltött formát és a spicc a Dropshot botoknál megszokott módon nagyon finom lett, színezett véggel. A Finezze drop shot botok igazán finom műszerek, amelyek természetesen nem csak a drop shotos horgászatban alkalmazhatók, hanem a kisebb wobblerek is kiválóan dobhatók és vezethetők velük!

A Savage Gear Finezze botok az új, innovatív Coil Control gyűrűsorral vannak szerelve, amely nagyon hosszú dobásokat tesz lehetővé, szinte ellenállás nélkül fut a zsinór a gyűrűk közt!
Bemutató videó: Savage Gear Coil Control gyűrűk
Élménybeszámoló

A 3-12 grammos Finezze botról itt olvashatják egy elégedett vásárlónk visszajelzését: http://savage-gear.hu/hu/blog/elmenybeszamolo/805/a-mucsalierzekeles-csucsa-finezze
Savage Gear FINEZZE pergető botok
Savage Gear FINEZZE SOFT LURE pergető botok
Savage Gear FINEZZE DROPSHOT pergető botok
BEMUTATÓ VIDEÓ: LANITEX FISHING BEMUTATÓTEREM
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.