-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear felszíni csalik szinte felrobbantják a víz felszínét! A pergető horgászok úgy tartják, egy felszíni kapás 10 másikkal ér fel és van benne valami! A meleg időszakban, amikor a víz hőmérséklete tartósan 20 Celsius fölött van, kimondottan eredményesen használhatók a felszíni műcsalik és nem mellékesen nagyon látványos kapásokban lehet részünk! Felszíni műcsalikkal a legtöbb pergetve fogható halfaj megfogható, mindenekelőtt a balin, a csuka, a feketesügér és a harcsa, de a jász, domolykó, süllő és sügér is gyakran elcsábul a felszínen csobogó, fröcskölő, puttyogó műcsalikra!


Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear POP PREY leírása
A SAVAGE GEAR POP PREY66 egy tökéletesen megalkotott popper. A műcsali viszonylag kis súlya (7 g) ellenére kiválóan dobható, nagyon szép egyenesen repül a levegőben, a beépített mágneses távdobó rendszernek köszönhetően. A Pop Prey hátsó horga tollas, műléggyel van ellátva, ami főleg a balinhorgászatban különleges vonzerővel bír. A popper jellegzetes puttyogó hangját a műcsali szájánál található íves bemélyedés segítségével kelti, kis gyakorlattal is könnyen megszólaltatható, a gyakorlottabbak játszhatnak is a magasabb, tisztább, mélyebb, tompább és a halk, fröcskölő hangok közt. A műcsali kidolgozása figyelemre méltó, élethű színekben kapható, a leggyanakvóbb halakat is becsapja! Balin, csuka, harcsa, feketesügér, sügér, süllő stb. fogható vele!
Részletesebb bemutatás olvasható róla itt:
Bemutató videó: Balatoni balin Savage Gear 3D Pop Prey popperre
Rendeljen most a Savage Gear 3D POP PREY66 POPPER műcsalikból!
  Rendeljen most a Savage Gear POP PREY POPPER műcsalikból!
  VIDEÓ: Csuka Savage Gear Panic Prey V2-re
  VIDEÓ: BALATONI BALINOK SAVAGE GEAR PANIC PREY V2 MŰCSALIVAL
  Savage Gear PANIC PREY leírása
  A Savage Gear Panic Prey egy speciális felszíni műcsali, amely a walk the dog és a popper műcsalik tulajdonságait egyesíti. Hihetetlen távolságra dobható, nyílként repül, amelyben a mágneses távdobó rendszer is segítségére van. A botspicc szakaszos rángatásával végzett bevontatás során jobbra-balra kitérő mozgással közeledik, miközben a benne levő golyók csörögnek és a speciálisan kialakított száj messze fröcsköli a vizet és hangos popperszerű pukkanásokat hallat. Tökéletesen imitál egy a felszínen pánikszerűen menekülő táplálékhalat! Elsősorban csuka, balin és harcsa horgászatára ajánljuk!
  Rendeljen most a Savage Gear PANIC PREY műcsalikból!
  SAVAGE GEAR PANIC POPPER
  2017-es újdonság a Savage Geartől a Panic Popper felszíni műcsali, amelyik a jól bevált Panic Prey walk the dog-popper hibrid csali formáját alapul véve készült, a fejrészén egy hatalmas nyitott szájjal. A Panic Popper 3 méretben - 105, 135 és 195 mm - kapható.
  A Panic Poppernél különböző vezetési stílusok egyaránt jól működnek : hagyományos popperszerű rángatás, folyamatos húzás egy-egy rántással, illetve a botspicc gyors ütemű rángatásával walk the dog típusú vezetés!

  Szuper távdobó popper, extra jó puttyogó, fröcskölő akcióval! A szélesre nyitott száj sok vizet fog és hihetetlenül jól szól és fröcsköl! A csali folyamatos
  bevontatáskor is remek buborékcsíkot húz maga után és tolóhullámot kelt. A hátsó Y-Treble hármashorog a műcsali hátára simul dobáskor, emiatt
  nagyon stabilan száll a levegőben. Szuper kemény, ellenálló ABS műanyag test, végig drótozva, extra erős kulcskarikák és Big Fish hármashorgok.
  Szuper csali a nagy brutális tengeri és édesvízi ragadozók (harcsa, csuka) horgászatára.
  • Extrém erős popper hang és fröcskölés
  • Távdobó kialakítás
  • Végigfutó drótozás
  • Szuper kemény ABS test
  • Belső hologramos fólia
  • Extra erős forgó a szájnál a halvesztések megakadályozására
  • Extra erős kulcskarikák és Big Fish hármashorgok
  VIDEÓ: SAVAGE GEAR PANIC POPPER
  Savage Gear Panic Popper
  Savage Gear TPE Mudd Minnow
  Savage Gear 3D FROG leírása
  A Savage Gear 3D Frog egy plasztik békautánzat, ami kétféle kivitelben készül: a Jumping Frog lábai élethűen utánozzák egy béka lábait, ez a műcsali a botspiccel rángatva „walk the dog” stílusban, jobbra-balra kitérve közeledik. A Reaction Frog lábai hajlítottak, egészen lassú bevontatásra beindulnak és sűrű, csapkodó mozgással borzolják a vízfelszínt.

  A műcsali teste egy igazi béka 3D-s szkennelésével készült, lágy műanyagból készült, üreges teste nagy felhajtóerővel bír, súlyozásának köszönhetően igen jól dobható. Érdekessége, hogy igen jól alkalmazható vele az úgynevezett skipping technika, amellyel a vízfelszínen kacsáztatva bokrok, stégek, stb. alá is bejutathatjuk a békát. A felső állású egyes horgot tökéletesen védi a béka háta, így a legsűrűbb növényzeten is áthúzható, ugyanakkor az üreges test könnyen összenyomható, így kapáskor hatékonyan megakasztható a támadó!
  Mivel békával jószerivel minden ragadozó halunk táplálkozik, csuka, harcsa, feketesügér, balin, sügér, stb. is megfogható vele és a védett horognak köszönhetően a legnehezebb terepek is meghorgászhatók vele!
  VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D FROG BÉKAUTÁNZATOK
  Rendeljen most a 3D FROG műcsalikból!
  SAVAGE GEAR 3D SPIN KICK FROG BÉKAUTÁNZATOK
  A 3D Spin Kick Frog a Savage Gear 2016-os újdonsága. Ez a békautánzat a 3D Frog-oknál megismert 3D szkennelt, élethű testtel és rejtett egyeshoroggal rendelkezik, a PVC lábak helyett viszont a kisebbik (10 cm, 12 g) Spin Kick Frog-nál egy, a nagyobbiknál (15 cm, 22 g) két fémszárhoz csapágyas forgóval csatlakozó forgókanál képezi a lábat. Ezek a forgókanalak minimális tempójú bevontatáskor is beindulnak, de természetesen közepes, egészen gyors és szaggatott tempójú vezetésnél is kiválóan mozognak, fröcskölnek, bugyognak. Nagyon erős és csábító ingert jelentenek a felszínen a ragadozók számára. Elsősorban csuka, feketesügér, harcsa és balin horgászatára ajánlottak, de természetesen süllőre is jó esély van.
  A békák érdekes jellemzője, hogy az üreges test összenyomva és a víz alatt tartva vízzel megtölthető, és ezáltal felszíniből lebegő, vagy különböző sebességgel süllyedő csalit hangolhatunk belőle. Természetesen, ha felszíni csalira van szükségünk, időről időre érdemes kinyomni a bekerült vizet. Az üreges test természetesen nem valami hiba folytán engedi be a vizet, a jó akadás, a test összenyomhatósága és az esetleges kidurranás elkerülése érdekében ez létfontosságú.
  VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D SPIN KICK FROG
  Rendeljen most a 3D SPIN KICK FROG műcsalikból!
  Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.