-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A Savage Gear egyik legidőtállóbb, örök sikerre ítélt műcsalija a Cannibal Shad. A magyar pergetők nagy kedvence, legyen szó csuka, süllő, kősüllő, sügér stb. horgászatáról, álló vagy folyóvízről.
A Savage Gear Cannibal Shad 2019-es új színei az őszi Pontyshow és Pergető Parádé termékdíját nyerték a legjobb plasztik műcsali kategóriájában!
Bemutatjuk, mitől is ennyire különleges ez a gumihal!

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
VIDEÓ: KAPÁSOK SAVAGE GEAR CANNIBAL SHAD GUMIHALRA
SAVAGE GEAR CANNIBAL SHAD GUMIHALAK LEÍRÁSA
A Cannibal Shad a Savage Gear egyik legismertebb, emblematikus műcsalija, amely hosszú évek óta töretlenül népszerű és fogóssága egy cseppet sem kopott meg. A Cannibalt jellegzetes formája könnyen megkülönbözteti minden más gumihaltól: a szemmel ellátott gumihal orr-része tátott szájat formáz, ebbe az öbölbe szépen belesimul a jighorog ólomfeje és nem kell attól sem tartani, hogy a fej szétfeszíti, elrepeszti a gumihal testét, ahogy az sok másik gyártmánynál előfordul. (a régebbi Cannibalok szeme ragasztott műanyag volt, az új gyártmányok anyagában domborított, festett szemmel rendelkeznek). A Cannibal Shadek alapanyaga egy olyan tökéletesre hangolt keverék, amely amellett, hogy nagyon intenzív és könnyed mozgást biztosít, kivételesen ellenálló a csuka és a süllő fogaival szemben is, nehezen harapják le a farkát.
A gumihal teste oldalról lapított, a faroknyél könnyített, bordázott. A viszonylag széles lapátfarok a legkisebb mozdításra is beindul, nagyon-nagyon csábítóan veret süllyedéskor is, az egész testre átvivődik a remegése, ugyanakkor egészen kis ólomfejek használatával sem forog körbe a tengelye körül.
A Cannibal 5 méretben, 8 fogós színben kapható. Ami a színeket illeti, mindegyik színnek megvan a maga tábora, amelyre esküsznek, ki erre, ki arra, mondhatni mindegyik színnek vannak elkötelezett hívei. Egy biztos: működik mindegyik, csak használni kell!
A legkisebb, 6,8 cm-es méret kiváló kősüllős, sügeres, domolykós, jászos csali, természetesen néha a nagyobb ragadozóknak is ez a méret kell. A 8 cm-es a kősüllő, domolykó, balin, süllő, csuka csalija elsősorban. A 10 cm-es méret kiváló süllős, balinos, csukás, harcsás csali. A 12,5 cm-es változat az egyik legtökéletesebb csukás gumihal a világon, de természetesen a süllők és harcsák is kedvelik. 2018-tól kapható a csukapergetők nagy kedvence, a 15 cm-es Cannibal Shad, hihetetlenül látványos mozgással. Nagy előnye, hogy egészen kis ólomfej használatával is stabil marad, nem pördül meg a tengelye körül és süllyedés közben csábítóan veret - és természetesen kiemelkedően fogós, legyen szó átlagos méretű vagy kapitális csukáról!
Savage Gear Cannibal Shad BLUE PEARL gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad BLUE PEARL gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad PERCH gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad CLOWN gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad WHITE AND BLACK gumihalak - Már 1 db-tól is rendelhető!
Savage Gear Cannibal Shad PIKE gumihalak
Savage Gear Cannibal Shad MINNOW gumihalak
Savage Gear Cannibal Shad GOLDEN AMBULANCE gumihalak
Savage Gear Cannibal Shad FIRETIGER gumihalak
Savage Gear Cannibal Shad ROACH gumihalak
Savage Gear Cannibal Shad gumihalak - dobozos kiszerélés
SAVAGE GEAR CANNIBAL SZÍNEK ÉS MÉRETEK
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.