-
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
A vizek felmelegedésével a békák egyre aktívabbak az álló és lassan folyó vizekben és szinte minden ragadozó halunk előszeretettel fogyasztja is ezeket a kétéltűeket. A Savage Gear "3D FROG" és a "3D SPIN KICK FROG" műcsalik egyaránt tökéletes békautánzatok, speciális egymástól eltérő tulajdonságokkal.

Üdvözlettel:
Savage Gear csapata
LaNiTex Kft.
Savage Gear 3D FROG
A Savage Gear 3D Frog egy plasztik békautánzat, ami kétféle kivitelben készül: a Jumping Frog lábai élethűen utánozzák egy béka lábait, ez a műcsali a botspiccel rángatva „walk the dog” stílusban, jobbra-balra kitérve közeledik. A Reaction Frog lábai hajlítottak, egészen lassú bevontatásra beindulnak és sűrű, csapkodó mozgással borzolják a vízfelszínt.

A műcsali teste egy igazi béka 3D-s szkennelésével készült, lágy műanyagból készült, üreges teste nagy felhajtóerővel bír, súlyozásának köszönhetően igen jól dobható. Érdekessége, hogy igen jól alkalmazható vele az úgynevezett skipping technika, amellyel a vízfelszínen kacsáztatva bokrok, stégek, stb. alá is bejutathatjuk a békát. A felső állású egyes horgot tökéletesen védi a béka háta, így a legsűrűbb növényzeten is áthúzható, ugyanakkor az üreges test könnyen összenyomható, így kapáskor hatékonyan megakasztható a támadó!
Mivel békával jószerivel minden ragadozó halunk táplálkozik, csuka, harcsa, feketesügér, balin, sügér, stb. is megfogható vele és a védett horognak köszönhetően a legnehezebb terepek is meghorgászhatók vele!
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D FROG BÉKAUTÁNZATOK
Savage Gear 3D FROG békautánzat
SAVAGE GEAR 3D SPIN KICK FROG BÉKAUTÁNZATOK
A 3D Spin Kick Frog a Savage Gear 2016-os újdonsága. Ez a békautánzat a 3D Frog-oknál megismert 3D szkennelt, élethű testtel és rejtett egyeshoroggal rendelkezik, a PVC lábak helyett viszont a kisebbik (10 cm, 12 g) Spin Kick Frog-nál egy, a nagyobbiknál (15 cm, 22 g) két fémszárhoz csapágyas forgóval csatlakozó forgókanál képezi a lábat. Ezek a forgókanalak minimális tempójú bevontatáskor is beindulnak, de természetesen közepes, egészen gyors és szaggatott tempójú vezetésnél is kiválóan mozognak, fröcskölnek, bugyognak. Nagyon erős és csábító ingert jelentenek a felszínen a ragadozók számára. Elsősorban csuka, feketesügér, harcsa és balin horgászatára ajánlottak, de természetesen süllőre is jó esély van.
A békák érdekes jellemzője, hogy az üreges test összenyomva és a víz alatt tartva vízzel megtölthető, és ezáltal felszíniből lebegő, vagy különböző sebességgel süllyedő csalit hangolhatunk belőle. Természetesen, ha felszíni csalira van szükségünk, időről időre érdemes kinyomni a bekerült vizet. Az üreges test természetesen nem valami hiba folytán engedi be a vizet, a jó akadás, a test összenyomhatósága és az esetleges kidurranás elkerülése érdekében ez létfontosságú.
VIDEÓ: SAVAGE GEAR 3D SPIN KICK FROG
Savage Gear 3D SPIN KICK FROG
Bemutatkozó videó: LaNiTex Fishing Bemutatóterem - 1097 Bp., Soroksári út 132.
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.