-
Savage Gear Hering gumihal

A tökéletes, 3D technológiával készült hering gumihal tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk a megjelenésére és a megfelelő mozgásra.

A Savage Gear megalkotta az első 3D technológiával készült gumihalat, az eredmény ez a hihetetlenül tökéletes úszó mozgású műcsali. A forradalmian új műcsali tervezése során valódi halakat szkenneltünk be, és a beolvasott geometriai formák felhasználásával tökéletesítettük a gumihal alakját. A kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és teljesen élethű festéssel gyártott új 3D műcsalik forradalmasítják a horgászatot. A csábító úszó mozgás akár folyamatos vontatás mellett, akár süllyedés közben is kapást vált ki a ragadozó halakból. Kiválóan dobható, vertikális horgászathoz és trollinghoz egyaránt ajánlott. A teszthorgászatok során a hering fenomenális eremdényt produkált. Tökéletes csuka, süllő, harcsa és más nagytestű ragadozó halfaj horgászatához. Ha a sok kapástól a lágy gumitest deformálódna, forró vízben visszanyeri alakját. A gumitest verseny-minőségű magas széntartalmú Japán horgokkal egészül ki.

Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.