-
Savage Gear LB Sandeel Slug

Élethű homoki angolna lágy műcsali sorozat, amelyek testének első szegmense keményebb, míg a hátsó rész belülről üreges, ami lebegővé teszi a Sandeel Slug gumihalat. A keményebb első fejrészben stabilan megáll a horog. Az üreges test könnyen összenyomódik, amikor a hal ráharap a csalira. Emiatt megnő a sikeres akasztások aránya.

Tűzhetjük off-set horogra, rejtett horgos megoldással. Ezek az off-set horgok méretben tökéletesen illenek az új Sandeel slugokhoz. Megfelelő méretű Wolfram nehezékgolyókat adunk hozzájuk. A nehezékek könnyedén felcsúsztathatók az ultrahegyes japán sósvízi verseny-minőségű horgok szárára. Ezzel az eljárással tökéletesen beállítható a csali süllyedésének kívánatos mértéke.

Tűzhetjük sandeel jigfejre, ehhez el kell vágni a szemek mögött a gumi testet, ha arra van szükség, hogy függőlegesen száguldjon a mélybe.

Tűzhetjük Darting Weedless rejtett horogra, ez az eljárás ideális bokrok, fák közelében illetve növényzettel erősen benőtt területek meghorgászására.

A Savage Gear LB Sandeel Slug fantasztikusan jó dropshot technikához és vertikális jigeléshez is egyaránt. Roppant részletgazdag és élethű az úszó mozgása. Tökéletes mindenféle édes- és sósvízi ragadozó horgászatára. A rendkívül széles felhasználhatósága és probléma megoldó készsége miatt egyetlen pergetőhorgász dobozból sem hiányozhat.

A cikkben szereplő termékek:

Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.