-
Összehajtható gumihálós merítő

Mára mindenki tudja, mennyire fontos a halak védelme és épségük megőrzése. Szerencsére egyre több rablóhalas horgász komolyan tesz is ennek érdekében.

Mivel segíthetnénk Őket jobban, mint egy csomómentes, gumis merítőhálóval?
A Savage Gear összehajtható gumis merítőhálók szuper erős, mégis könnyű, összehajtható merítőhálók, kifejezetten rablóhalas horgászok számára. Praktikusak, hiszen kis helyen elférnek, a csomó nélküli gumis anyag pedig nem pikkelyezi le a halunkat. Ráadásul a műcsalink szabad horgai is csak nagyon nehezen akadhatnak bele.
A halak védelméért, a jobb használhatóság érdekében, és hogy könnyű súlya ellenére kellőképpen erős legyen, a csatlakozó nyakrész nylonnal erősített karbonból, a keret és a száknyél alumíniumból, a háló pedig egy csomómentes gumis anyagból készült.
Két méretben kapható. Az L-es feje 50 x 70 cm, összecsukva 27 x 73 cm helyen elfér, míg az XL-es feje 70 x 85 cm, összecsukva pedig 35 x 92 cm.
Az ára is kedvező. Sőt, a Savage Gear pontgyűjtő akciójának keretében még jobb áron juthatsz hozzá.
Kell ennél több? Már csak a fényváltás gyönyörű színei, a víz illata és a kapás élménye. Beeemmmmmm

Mi a véleményed a cikkről?
Savage Gear Horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@savage-gear.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.